HTML

Oszoljon a Parlament

Friss topikok

Linkblog

Miniszterelnöki lottó

2009.03.23. 09:20 civilkontrol

Felháborító, amit az MSZP az SZDSZ és személy szerint Gyurcsány Ferenc művel.
Az egész bizalmatlanságosdi feltesz súlyos kérdéseket: Mit tehet meg önkényesen a hatalom? Van-e egyáltalán szükség a népre, ha a hatalomnak megvan az 50% + 1 szavazata? Helyes-e az Alkotmányunk?
Ez talán a legsúlyosabb kérdés. Orbán Viktor mondta a közelmultban, hogy nem az Alkotmány hibája, hogy olyan kormány vezeti az országot, mely fittyet hány minden írott és iratlan szabálynak. Vagyis nem az alkotmányt kell felkészíteni az abszurditásokra, hanem reménykedni kell, hogy a jelenlegi hatalom letűnésével az abszurditások korszaka is lezárul.
Én nem vagyok ennyire optimista. Válaszóként kifejezetten követelem, hogy kerüljön bele az Alkotmányba a ciklus közbeni parlament oszlatási lehetőség!
Követelem továbbá azt is, hogy vizsgálják felül a konstruktív bizalmatlansági indítvány eszközét és hogyanját!
Ugyanis nem szívlelem, hogy egyszerű parlamenti többséggel a tisztelt hatalmasok olyan kormányt zúdítanak a nyakamba, melyhez éppen kedvük szottyan!!!

De mit is művel most az MSZP az SZDSZ és a "Legőszintébb becsület szavamra mondom" Ferenc?
Lottóznak. Az első három kihullott, hát mennek tovább. Miniszterelnököt kell találni. Miért? Hogy a saját programjukat végrehajtassák vele! Ez egyszerüen elképesztő!
Akármerre néznek, mindenki egy emberként zár össze előttük.
"A Portfolio.hu teljes szerkesztősége ezennel szeretné leszögezni, hogy egyik tagját sem kérdezte meg senki semmilyen kormányzati pozícióra történő jelöléssel kapcsolatban, és nem is vállalna el ilyen felkérést. "
Kedves szocialisták, amit magatokkal műveltetek az a megtestesült szatíra. Mi, állampolgárok meg tehetetlenül nézzük végig ezt az elképesztő abszurditást.

Ahogy egy honi hírportál fogalmazott: "A szocialista frakció nincs igazán tisztában azzal, hogy ki az a Patai Mihály, de ha az SZDSZ-nek jó, akkor ők is támogatják"
Hogy lehet ilyet művelni??? Azt sem tudják, hogy kit neveznek ki miniszterelnöknek, csak valaki legyen már végre?
Micsoda felelőtlen és gyalázatos viselkedés ez? Át sem világítják? És ha egy kémbe botlanak? Vagy egy bűnözőbe, aki miniszterelnökként a saját érdekeit fogja előtérbe helyezni? A megnevezetteknek nem hogy programja, de elképzelése sincs. Ugyan mit tehetnének miniszterelnökként??? Önök a józan eszük maradékát is elvesztették????

Tisztelt Szocialisták! A presztizsveszteséget és a várható választási bukást könyveljék el! Minden egyes nappal egyre rosszabb helyzetbe hozzák magukat (ez igazából kit érdekel?) de sajnos minket és a hazánkat is! Fél éve nem tettek semmit a válság kezelése érekében!
Választópolgárként mondom, fejezzék be a lottózást, de azonnal!
Haladéktalanul oszlassák föl magukat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valasztasokat.blog.hu/api/trackback/id/tr831028526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása